INGENTIS is in 2008 opgericht door ing. Martin Mantz en is mede ontstaan uit de behoefte van klanten om elektrotechnisch ontzorgd te worden. Destijds gestart vanuit een zelfstandige positie heeft INGENTIS de afgelopen jaren een positieve doorontwikkeling gemaakt, zodoende heten wij sinds 2017 de INGENTIS GROUP B.V.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit, vernieuwingsdrang en een diepgewortelde passie voor techniek zijn onze blijvende kernwaarden. Met onze kennis en ons uitgebreide netwerk van specialisten zijn we in staat om iedere uitdaging aan te gaan op het gebied van het transporteren van energie.

Voor ons maakt het niet uit of dit nu om laag- midden- of hoogspanning gaat, windmolenparken of het ontwikkelen van een verdeler voor het laden van elektrische bussen. Wij ontzorgen u op ieder elektrotechnisch aspect van uw project, van ontwerp tot bouw en alles wat daartussen moet gebeuren.

INGENTIS is de verbinder tussen theorie en praktijk!

Naast dit alles hebben wij expertise als het gaat om industriële automatisering en het leidinggeven aan multidisciplinaire teams. Wij beschikken over (lead)engineers, tekenaars en projectmanagers die uw project tot een succes zullen leiden. Inmiddels heeft INGENTIS een team van specialisten ontwikkeld die binnen uw project ervoor zorgen dat u uw doelen haalt binnen uw project.

-Martin Mantz-

 “Als lead-engineer ben ik veelal betrokken bij verschillende technische projecten in verschillende samenstellingen.  Al snel zie ik kansen die veel breder gaan dan alleen de techniek. Wij zijn in staat om dit soort trajecten in zijn totaliteit te leiden en de klant hierin te ontzorgen. Mijn specialisme ligt bij hoogspanning maar door onze brede ervaring en netwerk, kunnen we feitelijk alles op het gebied van het transporteren van energie. Met ons uitgebreide netwerk van o.a. paneelbouwers, engineers en uitvoerders zijn wij de verbindende factor binnen ieder project”

Referenties

Wij zijn er trots op dat wij dagelijks mee mogen werken aan mooie projecten in heel Nederland; aan technische uitdagingen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Onze opdrachtgevers zijn onder meer:

Download onze bedrijfspresentatie

Download onze bedrijfspresentatie