INGENTIS helpt u om het maximale uit uw investering te halen, wij ontzorgen u!

Als uw partner in elektrotechnische installaties, helpen wij u graag met het voortraject. Projecten als de realisatie van een windmolenpark of een nieuw hoogspanningsstation, vergen een forse investering en technische kennis. Bijvoorbeeld; het ontwikkelingen van een besturingspaneel, het uitdenken van een beveiligingscircuit of van een compleet hoogspanningsstation.

Wij adviseren u al bij het voorontwerp op detailniveau en optimaliseren alle technische onderdelen van uw project dus reeds in het beginstadium. Zo helpen wij u om gegarandeerd het maximale uit uw investering te halen. In de afgelopen jaren hebben we een groot netwerk van professionals opgebouwd, hiermee zijn we o.a. in staat om alle facetten van een project aan te kunnen pakken.

Voor-traject

Naast het feit dat wij een technische installatie voor u kunnen ontwerpen, ontwikkelen, plaatsen en onderhouden, ontzorgen wij u ook in het voortraject. We doen dat desgewenst aan de hand van:

Studies
Netontwerp
Netberekening
Ontwerpen concept installatie

Aan de hand hiervan brengen we een advies uit, waarin we u op basis van efficiëntie, de technische mogelijkheden en het budget de oplossing laten zien die het best aansluit bij uw wensen en uw klanten.

Na-traject

Ook tijdens dit traject blijft INGENTIS nauw betrokken en is in staat om uw project succesvol door bijvoorbeeld een FAT te loodsen. Waar nodig maken wij eenvoudig en snel aanpassingen in het tekenwerk en zorgen wij voor een soepele ingebruikname van uw installatie.

Ik ben geïnteresseerd in de diensten van INGENTIS
en wil graag teruggebeld worden.

Ik ben geïnteresseerd in de diensten van INGENTIS
en wil graag teruggebeld worden.