INGENTIS ontwerpt en ontwikkelt geavanceerde en vernieuwende elektrotechnische installaties.

INGENTIS is o.a. partner van de overheid en van grote spelers op de energiemarkt. Maar wij werken ook samen met lokale partijen die zich bezighouden met het ontwikkelen en het vervaardigen van elektrotechnische producten en industriële automatisering. Denk daarbij aan organisaties die besturing/beveiligingspanelen bouwen of de lokale machinebouwer die industriële automatisering toepast in zijn of haar machines.

Wij leveren geavanceerde oplossingen op maat, naar wensen van de klant en/of eindgebruiker. Als betrouwbare en ervaren technische dienstverlener kunnen wij onze opdrachtgevers totaal ontzorgen door het gehele traject te verzorgen, van advies tot realisatie en van ontwerp tot onderhoud.

De basis

Ondanks de explosieve groei van eenmansbedrijf (2008) naar een onderneming (2017) met een brede kennis en een schat aan ervaringen, zijn wij altijd dicht bij de basis gebleven. Dat is onze basis voor onze passie voor elektrotechniek. Want ja: wij zijn bovenal techneuten. Mensen die blij worden van het werken aan geavanceerde oplossingen op het gebied van elektrotechniek. Daarom is geen uitdaging ons te groot en geen project te moeilijk.

Advies

We zijn ook gezegend met een oer-Hollandse nuchterheid. Wij zijn derhalve geen jaknikkers en zeker geen “vakjes denkers”. We vertellen u niet wat u wílt horen, maar wat u moét horen. Want het gaat om het eindresultaat: een zo duurzaam en efficiënt mogelijke installatie, die aan al uw eisen voldoet. We adviseren u hier ook bij. Wij bieden u persoonlijke aandacht bij uw project.

Ga met ons vrijblijvend het gesprek aan!

Ga met ons vrijblijvend het gesprek aan!